Projektujemo i Zidamo Kuće Po Sistemu Ključ u Ruke

Projektujemo i Zidamo Kuće Po Sistemu Ključ u Ruke

Kada se odlučite da je vreme za novi dom, uvek postoji jedna dilema: kupiti gotovu ili izgraditi potpuno novu kuću prema svojim željama?

Iako je kupovina kuće jednostavnija opcija, retko će se naći neka koja će biti u potpunosti u skladu sa vašim željama i potrebama, pa je vredno upustiti se u avanturu izgradnje dugogodišnjeg doma koji će biti u potpunosti usklađen sa vašom kućom iz snova.Ako mislite da to predstavlja komplikovaniju opciju, zapravo nije, ukoliko ovo prepustite profesionalcima. Unajmljivanje profesionalaca sa sobom donosi brojne benefite, a jedan od njih je svakako izbegavanje bespotrebnog stresa.

Šta podrazumeva sistem ključ u ruke ?

Zidane Kuće ključ u ruke je najisplativiji način izgradnje stambenog objekta. Demako-Activa Nekretnine pruža kompletnu uslugu po sistemu „ključ u ruke“. Svi troškovi su fiksni i unapred definisani. Dogovoreni rokovi se poštuju. Kvalitetna I brza usluga zidane kuće ključ u ruke. Sa nama je put do nove kuće najbrži i najpovoljniji.

Kuća po sistemu ključ u ruke
https://nekretninemladenovac.com/nasi-objekti/kuca-u-granicama_10

Postoje takozvane gradnja ključ u ruke ili siva faza.

Ključ u ruke
Kod ovog nivoa gradnje dobijate kompletan objekat spreman za useljenje i na Vama je samo da kupite nameštaj. S tim u vezi podrazumeva se izvođenje kompletnih radova na kući od temelja do krova. Izgradnja „ključ u ruke“ moze da podrazumeva i izradu idejnog rešenja, projekta za gradjevinsku dozovlu i projekta za izvodjenje.

Siva faza
Siva faza podrazumeva završetak grubih građevinskih radova, koji se sastoje od iskopa, temelja, zidova i krova.To bi značilo da je objekat pokriven i dovoljno zaštićen za naknadno otpočinjanje faze zanatskih i završnih radova.


Gradnja zidane kuće ne završava se postavljanjem krova. Ne, tim delom je završen tek deo posla. U opisu našeg posla vezano za zidane kuće može takođe u dogovoru sa Vama da bude i deo vezan za postavljanje stolarije, izrade fasade i svega ostalog po Vašoj želji. Po samom završetku radova mi smo tu da Vam ponudimo usluge uređenja spoljašnjeg dela kuće, tj uređenja dvorišta, izrade zidanih ograda ili ograda po Vašoj želji.

Naša želja i u stvari mogućnost je da upravo Vama izađemo u susret u izgradnji Vaše budućnosti, mesta gde treba da Vama i Vašim najmilijima bude najlepse i najprijatnije uz poštovanje svih standarda i kvaliteta vezano za životni prostor.

Kuca po sistemu kljuc u ruke
https://nekretninemladenovac.com/

Demako-Activa Nekretnine uvek poštuje dogovorene rokove.

Iznenadiće Vas kvalitet i brzina naših usluga.

Nakon završetka svih radova klijent dobija ključ u ruke.

Naše iskustvo i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka.

Vaš Demako-Trade.